Dålig på att skriva

Sorry, det ahr blivit för lite skrivet här den senaste veckan. Inget alls faktiskt... Men det ska komma, jag lovar. Imorrn eller nåt sånt hoppas jag.

En gång till

:D

http://www.tjuvlyssnat.se/mellersta-sverige/atminstone-nagon-som-kommer-i-tid

Dagens fråga

Haha, en rolig Dagens Fråga, fårn tjuvtittat.se

från tjuvtittat.se
http://tjuvtittat.se/tidningar/vad-hander-nar-det-hettar-till/

Tråk på jobbet

Sitter på jobbet nu och har int emycket att göra. Han gjort en sida med Bert Karlssson idag.

Igår var det fest hos Emilie, med roliga tävingar. Tyvärr förströdes det lite av idioterna som snodde grejer.

I morse när jag skulle till jobbet hittade jag inte min jacka. Den är kanske kvar på morfars eller nåt. Måste dit imorrn och kolla.

Årets värsta dag för Missan

Idag har jag varit med min katt Missan hos veterinären så att hon skulle få sin årliga vaccination. Detta är det värsta hon vet, årets hemskaste dag för henne. Men vi gör det för hennes skull, även om hon inte uppskattar det själv.

Eftersom vi skulle åka vid halv tre så kunde vi inte släppa ut henne på förmiddagen för då vet vi inte när hon skulle komma tillbaka. Så då går hon runt i huset och skriker och tycker vi är jätteelaka som inet släpper ut henne.

Sen kommer buren fram. Denna hemska tingest. Så fort hon ser den så vet hon vad som är på gång och blir helt galen. Vi använder bara buren fram och tillbaka till veterinären så hon har inga trevliga minnen av den.

När vi väl skulle åka så var vi tvugna att få ner henne i buren. Och det är ju typ lögn i helvete att klara av det. Hon stretar emot och slåss och sparkas och vill absolut inte in där. Att få henne in genom dörren funkar inte så vi får ta av taket och lägga det som ett lock på henne när vi fått ner henne i burens golv. Men det gick till slut.

vanligtvis när vi åker til lveterinären (vilket inte är en lång resa, utan bara tar typ 5-10 minuter) så brukar hon skrika hela vägen. Idag var hon dock väldigt lugn. Oroväckande lugn nästan.

Hos veterinären ändras dock alla känslor för buren. Då är den det bästa som finns och hon vill absolut inte lämna den. Då måste man ta bort taket igen, men denna gång för att komma åt henne. Hon klamrar sig fast i sin lilla kudde och burdörren och vill inte vara med och få en spruta. Och att lyssna på hjärtat funkar inte heller. Hon psinner så mycket att det är omöjligt att höra hjärtat ens med stetoskop.

hur som helst, det var inget fel på henne. Lite tandsten som vi kanske ska fixa senasre i sommar. Då blir det en ny resa. Ananrs kan hon andas ut och vänta ett år innan nästa helvetesfärd med den hemska och underbara buren.

Valvaka och så har jag börjat jobba

Valet - ja, vad ska man säga. Alliansen blev större än vad s+v+mp blev så det ska man väl vara glad över. Men jag är ändå besviken. Vi har alla kämpat så hårt och så blev det bara ca 19%. Jaja, men vi kommer igen hårt nästa år!

Valvakan var under omständigheterna bra. Vi hade det trevligt trots resultatet.

Nu har jag börjat som redigerare på Hallandsposten. Har börjat rätt lugnt med rätt lite att göra. Börjar mer på riktigt imorrn när jag hoppar in för en som är sjuk, och då blir det mer på riktigt.

På torsdag ska jag få sova. Det har varit så mycket den senaste månaden med grupparbete, hemtenta, valrörelse, jobb, resor och en massa annat. Är rätt slut. Men det får jag försöka ta igen de få dagar i sommar jag är ledig.

Fullspäckad helg - men den är långt ifrån över

I fredags blev det, efter kampanjer och Reinfeldt-träff, avslutningsfest med grillning, brännboll och fest i Slottsskogen. Vi var en 10-15 stycken nånting, och det var riktigt trevligt. Vi förde ingen poängräkning under brännbollen, men alla sprang, ramlade och brändes ungefär lika mycket :D
Efteråt drog vi vidare till kontiki. Det var roligt, men kvällen slutade med rätt mycket fylla. Men en väldigt rolig kväll.

lördag inleddes med cider-utdelning på Avenyn. Sen var det Annas 25-årsdag som skulle firas. Det blev kalas hela dan, med kaffe, tårta, spel, fotboll, middag, och olika alkoholhaltiga drycker.
Fotbollen, ja. Jäkla skitmatch. Källström - vad fan håller du på med!? Och Nilsson, förihelvete! Nu blir det kanske inget Sydafrika nästa år.

Idag har jag varit vid Rosendalsskolan och delat ut röstsedlar. Och sen åkte jag in till valstugan och var där ett tag. Nu är jag hemma och packar och dricker kaffe. Imorrn ska jag ner till Halmstad och börja jobba på Hallandsposten. Kl 9 på morgonen. Och grejen är att jag ska på valvaka ikväll. Det kommer att gå så himla bra!

Men jag ser verkligen fram emot valvakan ikväll, och att valresultatet blir så bra vi kan hoppas på. Fyra timmar till vallokalerna stänger. Kom igen Sverige, ända in i kaklet!

Tentan klar, Rix FM, Reinfeldt, brännboll och öl

Nu har jag lämnat in min hemtenta, äntligen! Har varit så sjukt omotiverat hela tiden. Men jag lämnade in den med en välfylld sida per fråga, så jag har nu gjort den och får väl vara lite nöjd. Men slut med plugget inann sommaren i alla fall. JAG HAR SOMMARLOV FÖR BÖVELEN!!!

Efter jag lämnat in tentan lyssnade jag på radio i mobilen och de pratade på Rix FM om ifall det var viktigt att rösta. Självklart ska man rösta,så jag ringde in och sa det. Och det kom med i radio att jag röstat redan första da, vad jag röstat på och en uppmaning till alla där ute - GÅ OCH RÖSTA!

I eftermiddag kommer statsminister Fredrik Reinfeldt till stan. Trevligt. Ska åka in till kansliet nu och hjälpa till lite md förberedelserna.

Nu har jag handlat engångsgrill och korv inför avslutningsfesten i Slottsskogen. Ikväll är det brännboll som gäller. Vädret verkar inte tycka det, men strunt i det. Klasen ska fira att tentan, kursen och terminen är slut. Det ska bli riktigt roligt. Vi ska grilla, spela brännboll och dricka öl. Trevligt, trevligt. Hoppas inte det börjar regna, men det ordnar sig ändå!

Två dagar kvar

Idag har jag fått gjort en del på tentan - Hallelujah! Ska fixa till den imorrn så det sista blir bra. Måste nog ha in lite fler referenser också. Ska hålla på och fixa med avslutningsfesten till fredag. Det kanske ska regna :(

Idag har jag annars kampanjat, badat, fikat och kollat på film. Samt skrivit på tentan. Det börjar kännas bra. Men tiden med kompisar, IRL eller via chat, tar rätt mycktet tid. But I like it :D Trevligt idag, förhoppningsvis imorrn, fredag, lördag och söndag med.
Men bara två dar till med tentan. Nu kör vi det sista!

En riktigt härligt dag!

Det här har varit en väldigt bra dag!

Den började imorse när jag vaknade upp i en väldigt varm lägenhet. Kolla på inlägget här inann så ser ni att det var 45 grader varmt. I solen visserligen, men ändå. Varmt och skönt, men jag satte mig ändå och skrev på hemtentan. Men sen blev det för varmt och jag gick och badade. Det var verkligen behövligt.

När jag gått upp ur vattnet och var på väg tillbaka mötte jag min studiegången-granne Disa som skulle gå och sola och undrade om jag skulle med. Jag följde med och låg sen och fick årets första solning. Det var gött att sola och trevligt att ligga och snacka och kolla på konstiga badande fåglar människor som tapapde papper i vattnet.
Men eftersom detta var en spontan-solning så hade jag inte smörjt in mig. Det har jag märkt nu ikväll. Jag har fått mycket färg (för vi solade typ 2 timmar) så jag är väldigt röd och det kommer svida som fasen imorrn. Dessutom solade jag inte ryggen så brännan kommer se väldigt konstig ut.

Under eftermiddagen satt jag och chattade med olika kompisar och kollade på en massa komedier på tv så det blev inte så mycket plugg då heller.

På grund av värme kunde jag inte ta min dagliga löprunda när jag brukar, alltså vid sex. Tog den istället vid kvart i tio, och istället för att springa hem direkt sprang jag bort till sjön och tog ett bad till. Och ikväll var det faktsikt skönare att bada än på dan.

Så för att sammanfatta dan: sol och bad men inte så mycket plugg. Rätt gött med andra ord :D

45 grader varmt!!!


Okej, den här termometern utsätts för direkt solljus, och jag vet inte om det är nåt fel på den. Men det är sjukt varmt här inne, och jag måste ta ett bad. Väldigt snart! Gjorde det igår, och det var gott, men idag kommer det bli helt freaking underbart! Men 45 grader!

RSS 2.0