Bio: Zombieland

Det blev ett till blogginlägg idag. Eller, det är ju måndag nu eftersom det är efter midnatt. Men strunt samma. Det blev ett till för vi har varit på bio ikväll. Vi har sett Zombieland. Eller inte Maggan, för hon somnade XD Haha, det var roligt.

 

 

Wiki, IMDb

 

Handlingen? Hm. Egentligen inte jättemycket handling. Påminner mycket om andra zombiefilmer. USA har drabbats av en zombie-epedemi och de flesta är zombies. Allt är öde och dött. Huvudpersonen Columbus (Jesse Eisenberg) (alla kallas för det ställe de är på väg för eller kommer ifrån, för de vill inte bli så mycket kompisar att de säger vad de heter) har gjort upp en lista med regler för hur man ska göra för att överleva i United States of Zombieland. Och han har lyckats bra med det. Han ska till sina föräldrar i Columbus, Ohio. På vägen dit träffar han Tallahassee (Woody Harrelson, från bland annat Skål!). De träffar sen också systrarna Wichita (Emma Stone) och Little Rock (Abigail Breslin, Little Miss Sunhine) som är tuffare än de ger sken av – vilket killarna får erfara. De ska till ett nöjesfält i Los Angeles. På väg i sin bil stöter de på både zombies och Hollywood-stjärnor – cameon var för övrigt väldigt rolig!

 

Jag gillade den här filmen väldigt mycket. Som underhållning för stunden är den klockren. Väldigt rolig med bra skådespelare, och den är snyggt gjord. Man behöver inte tänka så mycket, bara ryckas med i historien och ha en trevlig stund. Och det är precis vad jag är ute efter i en film. Därför får den ett högt betyg.

 

Betyget blir 4 hagelgevär av 5 möjliga.

 

 

De fyra på väg att gå in i en indian-affär och ha roligt.

 

Tidigare filmrecensioner.

Jennifer' Body
Sorority Row
Inglouirous Basterds