Bra träning men ingen klädnypa

Jag har haft två riktigt bra träningar idag. Fotbollen var jättekul. Det var oerhört dimmigt, så man såg inte hela planen.  Dessutom var vi inte så många, men vi ville ändå spela två matcher med få spelare istället för en med många i varje lag. Så i vår match var vi fyra mot fyra = springa som bara den. Jag sprang och sprang och sprang hela matchen, hade många dueller med ungerske Atilla och svenska Sandra. Gjorde många mål. Var helt jätteslut efter matchen.

 

En kille hade med sig en massa cupcakes som vi fick efter träningen. Det var trevligt.

 

Som vanligt har jag varit på gymmet efter fotbollen också, med Jocke och Andy. Jag tränade riktigt bra med många situps, benpress, viktlyft och annat.

 

Jag är stolt över mig själv idag =)

 

Tidigare idag har jag också varit på jakt på en klädnypa. Jag ska använda den till en fotouppgift. Men vi har inga. Grannen var inte hemma så jag kunde inte fråga honom. Inga i hela området verkade ha. Jag ville inte köpa på Ralphs. Känns onödigt att köpa en hel påse när jag bara behöver en. Messade runt till kompisar och Maria skulle fixa en till imorrn. Jag har dock köpt ett par gummihandskar som ska vara till uppgiften.

 

Nästintill omöjlig att hitta

Kick-ass fest och kick-ass film

Förutom lite halsont så har det hittills varit en väldigt bra vecka. Fått gjort en del skolarbete, men de tär inte så mycket av sånt nu som tur är.

 

Igår, torsdag,  fyllde Lauren år. Jag trodde först att vi skulle på middag på restaurang, men istället var vi hemma hos Cecily och Riley. Lauren och Rileys mammor var där och de gjorde en riktigt fantastisk middag åt oss med linguini-förrätt, och sen steaks och caesarsallad. Muffins från Crashcakes till efterätt. Plus en massa olika drinkar som de gjorde åt oss. Och så hade vi champagne och vin och en massa annat. Väldigt nice.

 

Jag hade två presenter till Lauren. Först ett födelsedagskort jag gjort till henne. I graphic design-klassen har vi en uppgift där vi skulle göra kort, och då gjorde jag ett födelsedagskort till Lauren. Väldigt snyggt tycker jag att det blev.

Den andra, riktiga, presenten hade hon faktiskt önskat sig av mig. Jag ska ta med henne till skolans fotostudio och ta en massa modellbilder av henne. Samt utanför i solnedgången. Det ska vi göra nästa vecka tror jag. Jag hade gjort ett intyg åt henne som hon fick igår.

 

Vi lekte loss med Photoboth också, som ni kanske har sett på facebook.

 

Rätt så normal bild på mig, Cecily, Lauren och Vaios


Inte så normal bild på Cecily, Vaios och mig


Den redan (ö)kända bilden på mig

 

Ikväll har jag varit på bio. Jag, Jocke och Andy, samt flera andra kompisar som var där, gick och såg filmen Kick-Ass. Och det var verkligen en kick-ass film! Riktigt jäkla bra.

 

 

Den handlar om en serietidningsnörd som undrar varför inga människor faktiskt på riktigt klär ut sig och beter sig som superhjältar för att lösa brott och skapa säkerhet på gatorna. Nån borde göra det. Och den någon blir han. I början går det inte så jäkla bra, men efter ett hjältedåd filmas han och hamnar på YouTube och blir väldigt populär. En massa andra börjar också haka på trenden att klä sig i dumma utklädnader och ta lagen i egna händer. Och några av dem har andra mål på sin agenda.

 

Filmen var riktigt snyggt gjord och hade väldigt coola karaktärer. Lilla tjejen var asball, Nicolas Cage brukar jag inte vara så impad av men han var riktigt cool, och huvudtjejen var väldigt snygg (jag pratar om Lyndsy Fonseca, inte om lilltjejen). Musiken i filmen var också underbar. Till actionscenerna användes det  musik från andra filmer, som tex 28 Dagar Senare och Clintan-rullen För Några Få Dollar Mer.

 

Det var en bra blandning mellan action och komedi, lite blodigare än jag förväntat mig, men det funkade väldigt bra.

 

Jag är oerhört nöjd med filmen. Bästa filmen jag sett i år (Avatar räknas inte, för den såg jag även förra året).

 

Kick-Ass och Hit Girl redo för action

Förbannade jävla vulkan!

Idiotiska moln

 

Vi har de senaste dagarna vetat att det kunde hända, men nu är det klart: Mina föräldrar kan inte komma hit. På grund av askmolnet från Eyjafjallajökull så kan inga plan lyfta från varken Köpenhamn eller London, och mina föräldrar skulle åka via båda.

 

Nu ska de försöka boka om sina biljetter. Det kan hända att de bokar om dem till mitten eller slutet av maj. I så fall kan de vara med på min graduation. Alltid något. Men det beror ju på ifall de kan boka om och ifall askan från den förbannade skitvulkanen slutar.

 

Imorrn ska jag bort till hotellet och avboka det, samt bussen från LAX.

 

Får hoppas att det löser sig på nåt sätt, men de kommer i alla fall inte komma hit nu.

 

=(

Earth day och konstiga fotbollsdomare

Fotbollen igår lördag var väldigt rolig. Vi spelade två matcher, vann en och förlorade en. Så vi ska spela igen nästa lördag.

 

I första matchen hade vi dock världens sämsta domare. Det hela började med ett offsidemål. Våra motståndare gjorde ett mål på en klar offside. Linjedomaren stod dock och sms:ade under tiden, men vinkade för offside när vi skrek det.  Domaren dömde dock att det var mål. Efter en massa diskussioner mellan domarna och lagkaptenerna dömde han dock bort målet. Ett tag. Efter paus sa han att det räknandes ändå. Vi bråkade lite till och han tog bort det. Efter full tid stod det 1-1 och domaren sa grattis till det andra laget och sa att de vann med 2-1 för målet räknades. Vi protesterade högljutt igen och domaren bestämde sig då för att det inte var mål och det skulle avgöras på straffläggning. Vi vann på straffläggning.

 

Den matchen var mot engelsmän som mobbade oss för att Sverige inte är med i fotbolls-VM. Mycket skönare då att vi vann. Andra matchen var mot brassar, och vi ska nog vara glada över att vi bara förlorade med 1-0.

 

Lagring innan matchen. Jag är till höger om killen som hoppar.

 

På kvällen var vi bara hemma här och grillade och festade lite. Det kom några folk från Elise och Buena Vista.

 

Idag åkte vi till In-N-Out Burger. Riktigt gott och billigt. Synd att alla bra matställen ligger så långt bort.

 

Efter det gick jag till Ralphs och handlade och då ringde Lauren och frågade om jag ville med till en marknad över Earth Day i några parker. Jag följde med och vi gick runt där och kollade på en massa stånd med grejer, djur, mat och musikscener. Vi hittade sex dollar på marken och köpte funnel cake för det. Det är en typ av våffelliknande grej som jag tror är friterad. Jordgubbar och grädde på med. Nom nom nom.

 

Inte min bild, men så här ser det ut.

 

Det var en väldigt cool marknad för att fira jorden, och det var fullt med gamla hippies överallt. Riktigt ballt.

Sen gick vi till en park jämte där de har en damm som är full med sköldpaddor. Satt och kollade på fiskar, sköldpaddor, ankor och änder och satt och snackade och hade jättetrevligt. Planera inför hennes födelsedag nästa vecka med.

 

Tyvärr hade jag inte med kameran till marknaden, det hade varit roligt.

Fotbollsturnering!

Imorrn lördag förmiddag ska vi delta i den internationella fotbollsturneringen på City College. Kommer bli asballt. Vi tränade idag, och det var väldigt roligt och väldigt jobbigt. Vi har ett lag med både svenskar och amerikaner. Vår första match spelar vi mot mexikaner från La Mesa. Förhoppningsvis blir det inte vår sisa match. Alla som är i Sana Barbara, kom och heja på oss! Vår första match är vid 12.

 

Vi fick strikta instruktioner att ikväll får vi inte supa, vara uppe sent, ha sex eller göra nåt annat skoj. Inget college-liv med andra ord. Så vi har grillat ikväll. Och det ska vi göra imorrn med. Efter fotbollen ska vi grilla hos oss, och då ska vi dricka öl med. Sen ska jag ut på krogen på kvällen.

 

Grattis mormor! Hon fyller 80 lördag den 17:e. Jag ska ringa och gratta henne imorrn bitti.

 

Det har varit många bra hockeymatcher ikväll. Fortfarande är jag dock sur över att Rangers inte är med i slutspelet.

 

Jäkla Island, kan ni göra nånting rätt? Konstigt språk, ingen koll på landets ekonomi och så nu ask-molns-helvetet.

Nu när mina föräldrar ska komma och hälsa på så exploderar en vulkan och lägger hela Europa under aska och ställer in alla flygplan. Har ni inte fixat detta till tisdag så blir jag riktigt pissed på er.

 

Återkommer i helgen om hur det gick med fotbollen och annat. Vi hörs!