Sportnytt

Hej och välkomna till dagens avsnitt av Sportnytt. Här är kvällens ämnen:

 

Lacrosse

SBCC har nyligen startat ett damlag och därför åkte The Channels sportreporter Johan Hammerby åkte tidigt på morgonen ut till spelfältet på UCSB för att observera träningen samt intervjua spelare och tränare. Under gårdagen intervjuades också lagkaptenen. Till allt detta togs det bilder av den eminenta sportfotografen aria Hyltman. Resultatet av intervjuerna och bilderna kommer kunna beskådas nästa onsdag i The Channels.

 

Cheerleading

Som ni redan vet slutade SBCC tvåa i Anaheim för tre veckor sedan. Nu finns det ett bildspel på The Channels hemsida. Detta kan beskådas här:

http://media.www.thechannelsonline.com/media/storage/paper669/news/2010/03/03/Multimedia/Sbcc-Cheerleaders.At.The.Usa.Nationals-3883583.shtml

 

Fotboll

Det var länge osäkert ifall kvällens fotboll skulle ställas in eller inte på grund av det kraftiga regnandet. Men det slutade precis i rätt tid och det blev spel. Johan Hammerby som i måndags fick gå av planen med en befarad lårkaka återfanns idag på plan. Han stod för flera fina passningar och ett vackert mål i början på matchen.

 

Bodybuilding

På grund av et lårskada har det bara genomförts ett besök på gymmet denna vecka. Fy skäms.

 

Ishockey

En av tidernas tråkigaste Trading Deadline genomfördes under dagen. Inga stora spelare bytte klubb, inga sista-minuten-värvningar som man höjer på ögonbrynen av. På NY Rangers front var den största att svenske backen Anders Eriksson införskaffades. Detta skulle kunna vara en bra nyhet – om det hade varit 1996.

 

Gång

Eftersom inga sushirestauranger behagade ha öppet innan 10:30 tvingades Johan och Sahar att gå upp och ner längs State Street för att hitta nånstans att äta. Till slut hade Panda Express öppet.

 

Cykling

Cykelnyckeln är borta så fram till den hittas får cykeln stå kvar vid staketet.

 

Trav

Inga hästar har gått åt till hamburgare den här veckan. Bara nyttig mat. Bra.

 

 

Det var allt för ikväll.

 

God afton.