Hyltebruk och Stockholm

Jag har länge sagt att jag vill jobba i en större stad, bo där det alltid är liv och rörelse, där det alltid finns en affär öppen och man kan ta sig vart som helst med tunnelbana eller taxi.

 

Nu har jag varit två veckor i Hyltebruk.

 

För er som inte vet, Hyltebruk ligger en timme österut från Halmstad, långt in i skogen, med 3000 invånare.

 

De behövde en inhoppare där, och jag tänkte att det kunde vara en intressant sak att testa.

 

Det var det med. Det var en trevlig redaktion och jag hade helt okej uppgifter. Men också 1,5 timme pendling, enkel väg. Jag har kommit fram till att jag inte skulle vilja jobba i Hyltebruk, eller liknande små orter i framtiden. Men nu har jag testat det i alla fall och det var bra gjort tycker jag.

 

Jag jobbade dessutom helg, så därför fick jag ledigt följande torsdag och fredag. Det utnyttjade jag genom att åka till Stockholm.

 

Det var jävligt roligt, och jag hängde med folk jag lärt känna i USA; Jocke, Ludwig och Sahar. Vi var ute, gick på stan, hängde med Jockes band och hade trevligt. Festade och snackade minnen från USA.

 

Stockholm vill jag absolut bo i. Till en början. Sen blir det USA igen.

 


Trevlig kväll med Jockes band.

Happy Halloween! + iPhone

Nu har det varit Halloween. För första gången på fyra år firar jag den INTE i USA.

2008 var jag på studieresan i Washington/Oklahoma/New York, och just Halloween firade vi tillsammans med folk från OU. Det var skoj, och vi var utklädda till hemska Sarah Palin-anhängare (det var under valet).

2009 var mitt första år i Santa Barbara, och firade mest med de olika svenskarna. Jag var först Raphael från TMNT och sen en ninja.

Förra året Firade jag fyra dagar. Först var jag en Playboy-fotograf på fest med en massa folk på torsdagen, på fredagen var jag med Cecily, Lauren och Vaios på Six Flags Halloween-kvällsöppet, lördagen var jag Zorro i Isla Vista, och på söndagen var jag med Lauren och skar pumpor och trick-or-treatade.

 

I år har jag inte gjort mycket. Jag och Padde har gjort några pumpor, och det har varit roligt. Vi tänkte göra dem med bilder från Memebase, och började bra med Rage Guy.

 

Sen blev det dock lite svårare, så det blev en traditionell pumpa, samt en Batman-signal. Han har dock inte dykt upp för att rädda dagen än.

 

 

Har dock inte klätt ut mig i år. Ännu en av de hundratals grejer jag saknar med mitt liv i Kalifornien.

 

Jag har iaf skaffat en iPhone nu., den senaste iPhone 4s Jag vet att många av er har haft det hur länge som helst, men jag är helt såld. Har varit på gång länge, men nu jäklar är det Wordfeud och Siri som gäller!