Två trevliga veckor

Två veckor har gått sen sist jag bloggade. Jag har dels haft mycket jobb, men också mycket skoj.

 

Alla hjärtans dag firade fyra av oss singlar med mat och bio. Vi såg En Gång i Phuket, som faktiskt var väldigt bra och rolig.

 

I torsdags var vi på quiz igen. Vi kom inte på pallen den här gången, men väl fyra. Efter det körde jag och Andreas filkmväll/natt.

 

I lördags var jag på danstävling. Det var dansklubben i Halmstad, där bland annat Katta är med och tränar, som hade folk som tävlade i Varberg. Vi var där ett stort gäng under dagen, och på kvällen var det Melodifestival-middag på Mårtenssons. Bra låtar, bra mat och bra party efteråt.

 

Vädret är väldigt föränderligt nu. Kallt ena dan, varmare nästa dag, och sen kallt igen. I går söndag var en av de bättre dagarna, och jag tog en promenad på standen.

 


Östra Stranden, 26 februari 2012.

 

I går var det också Oscarsgalan. Vi gjorde en stor grej av det och klädde upp oss, hade middag, ostbricka, bubbel och tilltugg. Det var en trevlig tillställning, trots att vi inte sett alls många av de nominerade filmerna.

 

Speaking of konstnärliga filmer, just nu är Det Sjunde Inseglet på på tv. Jag vet inte jag.

Awesome helg!

Det har varit en väldigt härlig helg verkligen, med fullt upp hela tiden. Det var min första fyra-dagars-ledighet på länge = väldigt skönt.

 

I torsdags var jag och flera i gänget på Fox & Anchor och åt och deltog i quizet. Det gick bra, och vi kom tvåa.

 

I fredags hade jag ett litet oväntat besök från USA. Geordie som jobbade på The Channels skrev på Facebook förra veckan och undrade om någon var i Halmstad. Jävligt random grej för att vara en amerikan kan tyckas. Men hon är på resa i Europa, så i fredags stannade hon till här, vi var ute och åt, och kollade på rolig stand up hemma och drack vin och satt och snackade länge.

 

Lördag var Carros dag. Hon hade kommit ner från Göteborg och vi firade hennes födelsedag med fördrinkar, fantastiskt bra middag på Gastons och så flera timmars dans på Mårtensons. Allt i fina kläder och ymnigt snöfall.

 

 


Jag och Andreas, väldigt flotta

 


Jag, i min rock och pappas hatt

I söndags gjorde vi fiskgratäng och kollade på Kontoret, den svenska versionen av The Office, med Henrik Dorsin. Det var roligt och lika jobbigt att kolla på som de brittiska och amerikanska versionerna.

 

 

Förra gången skrev jag om Super Bowl. Det gick vägen, och Giants vann efter en väldigt underlig touchdown.

Det går också sjukt bra för Rangers. De leder i Eastern Conference med sju poäng. Det verkar bli en fantastiskt bra säsong. Jag har aldrig sett dem spela så bra förut, och Henrik Lundqvist är bättre än någonsin.

Det går bra nu :)

Födelsedag, Melodifestivalen, USA och Super Bowl

Det är mycket på gång nu, särskilt den här veckan. Så jag bestämde mig för att samla ihop alla tänka blogginlägg till ett enda nu på söndagen.

 

Jag har fyllt år. För första gången på väldigt många år firade jag i Getinge. Det blev en lugn dag där jag fick sova ut på morgonen, sen ha kaffe och fika med grannarna. Många hälsningar på Facebook från kompisar med, det var roligt.

 

Mindre lugnt blev det under lördagen. Då firade jag min födelsedag och min nya lägenhet med en fest. Jag hade gjort jello shots, men det var lite för mycket gelatin i, så de var svåra att få ur glasen. Men de var goda ändå, trots att de fick ätas med sked.

 


Jello shots!

 


Beer pong!

 

Och så spelade vi beerpong. Eller, för vissa, cider pong och champagne pong. Det var väldigt roligt. Vi åkte senare på kvällen in till Mårtenssons, och dessförinnan hade vi kollat på Melodifestivalen.

 

Yes, nu är det igång. Melodifestivalen. Förstår inte alla haters som alltid ska klaga på det, och säger att de inte tittar. De gör de visst. För det är roligt!

Bästa i går måste jag tyvärr säga att Sean Banan var. Hans låt satte sig direkt på hjärnan, och hela dagen har jag gått runt och tänkt ”Dinge dinge dinge ding-ding-ding – här glider kingen in”. Irriterande, men hoppas att det går till final från Andra Chansen. Låtarna som vann, Laureen och Dead By April, var också bra. Det kan bli en bra årgång det här.

 


Sean Banan!

Nu har jag bokat min resa till USA! Äntligen får jag komma tillbaka till underbara Kalifornien. Jag ska först åka upp till NorCal, och hälsa på Lauren och en del andra under helgen som hon fyller år. Hennes födelsedag ska senare firas i Las Vegas. Där emellan ska jag vara i Santa Barbara och bara ha det gött. Shit vad jag läntar!

 

Soon! <3

 

Och dessutom har Lauren bokat in en resa och hon kommer till Sverige i sommar! Yay!

 

 

Apropå USA så är det nu Super Bowl. Giants leder i andra quatern med 9-3 mot Patriots. Heja Giants!