Min vecka med Lauren

I ungefär en och en halv vecka var Lauren här i Sverige. Så himla roligt vi har haft! Och också roligt att se att man har fått så bra vänner i USA att de kommer ända hit och hälsar på.

Hennes familj hade varit på kryssning i Medelhavet, och när de flög hem flög hon hit.

Hon har fått äta en massa svensk mat och fått uppleva en himla massa svenskt,

Vi var både i Getinge och Halmstad under de första dagarna. Vi festade på Måndagsklubben, träffade kompisar och åt en massa.


Glada i hågen på Måndagsklubben :)

Vi var också i Danmark. En dagstur längs Själlands östkust samt Köpenhamn. Sen bar det också av till Öland. Två dagars lugn och ro och sommarlekar, såsom krocket och kubb.


Vi badade på Öland också =)

Vi avslutade resan i Stockholm ett par dagar. En massa kompisar som vi båda kände, festade, turistande på Drottningholm, Skansen, Vasamuseet och Gröna Lund, samt shopping i stan och goda middagar.


På Mvseet, champagne- och coctailbar, tillsammans med Gaby

En av de roligaste episoderna var när vi kollade in en vikingarestaurang i Gamla stan. Vi sa att vi bara ville kolla in stället och se menyn, en vikingaklädd kypare visade oss in och frågade vilka vi var och var vi kom ifrån. Väl inne vid matsalen stod vi uppe på en trappa, med matsalen nedanför, och då började kyparen sjunga för alla gäster. Nånting i stil med ”Bröder och systrar, välkomnen våra nya vänner från Sverige och Amerika”. Väldigt surrealistiskt. När vi väl såg menyerna såg vi att allt var väldigt dyrt. Och varje rätt var beskriven som en historia, så vi fattade inte vad det var för något. Så vi gick.

Hela den här veckan har varit en minisemester för mig, och en stor semester som hon verkar ha uppskattat väldigt mycket.

En fantastisk vecka som vi båda kommer att ha med oss länge.

Lääänge sedan sist

Nu har det visst gått en hel månad sedan jag skrev sist. Så mycket för att uppdatera ofta. Men jag har gjort så mycket, varit så upptagen och haft så roligt att jag tycker att jag har anledning.

 

Jag har jobbat som insändarredaktör i ett par veckor nu. Det är faktiskt väldigt roligt, och jag trivs jättebra. Det är roligt att vara med i hela processen, från att välja ut vilka som får vara med, redigera, göra sidan och allt annat. Samt skriva en liten ruta längst upp på sidan med =)

 

Jag har hängt väldigt mycket med mina kompisar sedan sist. I stort sett hela tiden. Tror jag har snittat på 1,5 dagar i veckan då jag varit hemma hela kvällen. Resten har jag varit med mina vänner. Vi har haft så roligt, vare sig det har varit filmkvällar, fester, rest till Ullared, lagat mat, flyttat, gått på bio, firat midsommar eller bara hängt. Roligt hela tiden, och jag är så glad att ha sådana vänner.

 

På midsommar har vi till exempel roliga lekar

 

Det känns som det kommer bli en bra sommar. Och på söndag kommer Lauren och ska vara här i 1,5 vecka. Så det blir nog inte så mycket bloggat på ett tag igen, men nu har jag startat igen i alla fall.