Bio: Jennifer's BodyIkväll har vi varit på bio igen. Och det blev en skräckfilm igen. Eller inte riktigt.

Det var Jennifer's Body (Wiki, IMDb) med Megan Fox (Transformers), Amanda Seyfried (Mamma Mia) och Adam Brody (O.C.). Typ en skräckfilm med humor, eller trams. Men framförallt handlar den om att visa upp sexiga tjejer.

Handlingen är så här: Jennifer (Fox) och "Needy" (Seyfried) är bästa kompisar och gör allt tillsammans. Under en konsert på en bar startar en brand och folk dör. Bandet som spelade där verkar dock inte bry sig utan sångaren (Brody) drogar ner Jennifer och de försvinner i bandets van.
Hon dyker sen upp hemma hos Needy alldeles blodig och konstig och är ond och spyr nåt somser ut som olja. Hon har blivit helt förändrad. Hon börjar sen att döda killar i skolan genom att först locka dem till att vilja ha sex med henne och sen hoppar hon på dem och biter ihjäl dem och äter på dem.

Amanda Seyfried har den störta rollen i filmen, men enda anledningen till att den har fått så mycket uppmärksamhet innan den hade premiär var för Megan Fox som räknas som Hollywoods sexigaste. Och visst, hon är grymt sexig i filmen, och scenen med henne och Seyfried på hennes rum, my god! Men även om man inte räknar med detta så gillade jag filmenändå. Det var rätt rolig, intressant och cool. Tar man den på rätt sätt kan man ha bra behållning av den.

Den får godkänt med snudd på bra. 2,5 läskiga sexiga mördare av 5 möjliga.


Needy är festklädd...

Tidigare recensioner:
Sorority Row
Inglouirous Basterds