Paparazzi-Johan uppdaterar om båten


300 miljoner dollar.

 

Igår kväll var vi nere i hamnen för att se om vi kunde få en närmare titt på den stora yachten som låg för ankar ute i vattnet. Alla pirer var smockfulla med folk som ville titta på båten.

Efter att ha fotat båten gick jag, Ola och Nima hemåt igen. Då kom en liten motorbåt som ahde åkt från den stora in till hamnen. När den snabbt lägger till kliver en kvinna och en man ut i träningskläder och sticker sen snabbt iväg på en jogg. Jag hinner ta några bilder.

 

På väg hem träffar vi flera personer, och alla diskuterar båten. En person säger att det är yachten ”A” som ägs av en rysk miljardär.

Väl hemma börjar vi googla på detta, och vi kommer fram till att det är yachten ”A” som ägs av den ryska multimiljardären Andrei Melnichenko som äger den. Båten kostade 300 miljoner dollar att göra. Vidare med googlandet kommer jag också fram till att han är gift med en serbisk fotomodell som heter Aleksandra. Och efter ytterligare lite research kom jag fram till att det var hon som gick av båten i hamnen för att dra ut på en joggingtur tillsammans med sin livvakt.

 

Jag har alltså bilder på en fotomodell som i hemlighet ska ut och jogga i Santa Barbara. Vad gör man då? Jo, jag sjunker till bottenskrapets nivå och kontaktar två skvallertidningar och frågar om de vill köpa mina bilder. Tänkte att jag kan testa och se ifall den branschen kan vara värd nånting. Om jag får sålt bilderna till antingen National Enquirer eller Star Magazine kommer jag få pengar men vara en sleezeball-paparazzi. Men, jag tänkte att jag testar så får vi se.

 

Aleksandra Melnichenko. Jag har mycket bättre bilder, men de publicerar jag inte här ifall jag skulle få sålt nån av dem.