Stressigt

Som ni har märkt har det inte blivit mycket bloggande på sistone. Detta har varit den vecka då jag haft mest att göra hittills. Och det är inte slut.

 

I måndags gjorde jag min första intervju för praktikplatsen SCORE. Det gick bra, förutom att gubben ag intervjuade var jättegammal och hade glömt bort att intervjun kulle vara så han var på banken. Idag har jag en till intervju med en annan man för SCORE.

 

Har dessutom fått gå på två möten för skoltidningens räkning, Academic Senate och Board of Trustees. Än har vi inte gjort upp hur vi ska göra med de grejerna, men så läng får jag ta allt.

 

Dessutom fotoläxa, och så på måndag ska mitt första stora projekt i Creative writing-klassen vara klart på måndag, så jag har gjort två kompletterande intervjuer till det, plus att jag har en till idag.

 

Anledningen till att jag vill få klart allting idag, fredag, är att jag ska iväg i helgen och vill inte tänka på några läxor då.

Idag är det nämligen Cecilys födelsedag! YAY! Vi ska åka iväg till Anaheim och ha det roligt, festa, förhoppningsvis gå på Disneyland samt kolla på Laurens tävlingar. Vi är ett rätt stort gäng som åker.

Vi ska åka när hon är klar med produktionen av tidningen i eftermiddag. Jag är inte där eftersom jag redigerar på måndagar.

Men jag kommer vara där ändå.

 

Igåkväll bakade jag och Gaby från skoltidningen en tårta åt henne, och Cody, skolans chefredaktör som också fyller 21 idag. När de sitter där och har tråkigt och läser texter ska vi komma in och sjunga och ha med tårta. De kommer bli så överraskade!

 

Btw, Lauren och hennes lag vann tävlingen i helgen i Long Beach! Grattis till er med!

 

Laget efter vinsten

 

Jag och Lauren före tävlingen

 

I eftermiddag drar vi till Anaheim, så vi får höras nån gång efter helgen. Ciao!