Min vecka med Lauren

I ungefär en och en halv vecka var Lauren här i Sverige. Så himla roligt vi har haft! Och också roligt att se att man har fått så bra vänner i USA att de kommer ända hit och hälsar på.

Hennes familj hade varit på kryssning i Medelhavet, och när de flög hem flög hon hit.

Hon har fått äta en massa svensk mat och fått uppleva en himla massa svenskt,

Vi var både i Getinge och Halmstad under de första dagarna. Vi festade på Måndagsklubben, träffade kompisar och åt en massa.


Glada i hågen på Måndagsklubben :)

Vi var också i Danmark. En dagstur längs Själlands östkust samt Köpenhamn. Sen bar det också av till Öland. Två dagars lugn och ro och sommarlekar, såsom krocket och kubb.


Vi badade på Öland också =)

Vi avslutade resan i Stockholm ett par dagar. En massa kompisar som vi båda kände, festade, turistande på Drottningholm, Skansen, Vasamuseet och Gröna Lund, samt shopping i stan och goda middagar.


På Mvseet, champagne- och coctailbar, tillsammans med Gaby

En av de roligaste episoderna var när vi kollade in en vikingarestaurang i Gamla stan. Vi sa att vi bara ville kolla in stället och se menyn, en vikingaklädd kypare visade oss in och frågade vilka vi var och var vi kom ifrån. Väl inne vid matsalen stod vi uppe på en trappa, med matsalen nedanför, och då började kyparen sjunga för alla gäster. Nånting i stil med ”Bröder och systrar, välkomnen våra nya vänner från Sverige och Amerika”. Väldigt surrealistiskt. När vi väl såg menyerna såg vi att allt var väldigt dyrt. Och varje rätt var beskriven som en historia, så vi fattade inte vad det var för något. Så vi gick.

Hela den här veckan har varit en minisemester för mig, och en stor semester som hon verkar ha uppskattat väldigt mycket.

En fantastisk vecka som vi båda kommer att ha med oss länge.