Hollywood med föräldrarna

Skylten!!!

 

Det har varit tre trevliga och roliga dagar med mamma och pappa I LA och Hollywood. Vi hade tänkt bo downtown, men hittade ett bra hotell i Hollywood och det var nice. I måndags åkte vi tåg ner, första gången jag åker tåg här på västkusten. Det gick snabbt och smidigt. Och sen tunnelbana till hotellet. Första kvällen ägnad vi bara åt att gå runt i kvarteret (Sunset Boulevard…) och åt på en restaurang och chillade på hotellet.

 

Nästa dag efter hotellfrukost åkte vi in till Hollywood Blvd där vi hoppade på en sightseeingbuss. Vi åkte runt i ett par timmar och kollade på kända platser och en himla massa kändishus i Beverly Hills och Bel Air, (bland andra Michael Jacksons sista hus, Christina Aguilera, Playboy Mansion)och åkte även på Rodeo Drive och Melrose Avenue. Tyvärr stannade vi inte nära Hollywood-skylten, men annars var allt jättebra.

 

Michael Jacksons sista hem. I sovrummet längst upp dog han.

 

Väl tillbaka inne i Hollywood så käkade vi på CPK med utsikt över Hollywoodskylten och sen sedan till Madame Taussauds. Jag har varit där i december, men det var roligt ändå och vi hade det roligt.

 

Lunch på CPK med skylten i bakgrunden

 

Familjen Hammerby och President Obama.

 

Idag har vi återigen varit inne på Hollywood Blvd. Vi gick på tre museum. Ripley’s Blieve it or Not, Guinness Museum of World Records och Hollywood Wax Museum. Det första var väldigt roligt och häftigt, det andra var rätt dåligt och det tredje var ett stort skämt. Men det var roligt ändå. Sen på eftermiddagen lite promenad i området kring hotellet med en koll på Los Angeles City College och den stora scientologi-kyrkan. Ballt, men lite skämmande.

 

Nu sitter jag på tåget tillbaka till Santa Barbara för min sista vecka innan sommaren.