Djurfest och plugg – men ingen bio

Nu ska jag ta och sätta igång med plugget. Hela idag, lördag, och hela imorrn ska jag ägna mig åt mina två stora grejer som ska vara klara nästa vecka. Dels grupparbetet i Masscommunication, där vi jämför våld och alkohol i dokusåporna Jersey Shore och The Real World: New Orleans. Och sen den stora engelskauppsatsen som vi har hållt på med hela hösten. Jag skriver om Don’t Ask, Don’t Tell-lagen, som innebär att öppet homosexuella inte får vara i militären. Jag skriver om varför den här lagen borde slopas, och har en hel del jobb framför mig de här två dagarna.

 

Igår hade jag och Cecily tänkt att gå se Luftslottet som Sprängdes, den sista filmen i Millennium-serien, på bio. Vi gick först och åt middag och shoppade, men när vi kom till bion så visades inte den filmen längre. De hade Harry Potter i alla salonger. Den ska vi se senare, så den ville vi inte se då. Den enda bion som visade den låg utanför stan så dit skulle vi inte hinna. Vi tog istället och gick runt lite på stan och gick och satte oss på Starbucks, där jag förvandlades till en zebra.

 

Efter bion hade jag tänkt dra till en fest som några av de svenska tjejerna i skoltidningen hade. Temat var djur. Jag hade på mig en svart-vit-randig tröja och köpte svart och vitt smink. Cecily gjorde ränder i mitt ansikte och vips så var jag en zebra. Ni kan tänka att folket på Starbucks glodde. Liksom folket på gatorna sen. Och på Ralphs där jag gick in för att köpa dricka.

Men det var roligt, och det var en riktigt rolig fest sen också. Mycket skoj hände. Det var också många som hade kreativa idéer vad det gäller utstyrsel. Förhoppningsvis kommer det bilder på Facebook senare. Eller så borde jag vara orolig över det. Vi får se vad som läggs upp och vad som inte gör det.

 

När, nu ska jag sluta skjuta upp pluggandet och ta tag i det här. Vi hörs!

 

Zebra på Starbucks