Inga meteorer, men väl skräckfilmsmiljöer och 2 X Sharkeez. Och trams

I måndags var jag på Sharkeez för första gången på ett tag. Sharkeez är ett uteställe här i SB, och på måndagar och onsdagar har de 18-årsgräns, så då kan mina kompisar gå dit med. I måndags förfestade jag med svenska tjejerna på Elise House, och det var väldigt roligt. Sharkeez var schysst också. De hade svart/vitt tema så om man hade nån av de färgerna var det billigare.

 

Igår hade vi fotojournalistik, och till det hade vi i läxa att illustrera kaffe eller koffein. Vi fick göra vad vi ville, men det skulle vara inom det temat. Här är mitt bidrag till det hela: Mathias som jobbar mycket bättre med kaffe i kroppen.

 

Mathias, kaffeberoende

 

Under måndagen och tisdagen har det varit meteorregn, Leoniderna. Igår kväll skulle vi åka ut och kolla på det. Vi var ett stort gäng som åkte långt upp i bergen för att komma så långt bort som helst från stadsljuset. Där uppe var det väldigt ödsligt och mörkt. För mörkt. Det var nämligen mulet och dimmigt. Så vi såg nada.

Det var en väldigt bra plats för en skräckfilm dock.  Mörkt, ödsligt, dimmig, en stor sjö, en massa skog och öde stugor. Och en massa läskiga ljud. Vi skrämde upp varandra mer och mer hela tiden om vad det var som lät, och när tvättbjörn bestämde sig för att skrämma livet av oss alla, jäklar vad vi hoppade till och skrek. Haha, det var roligt. XD

 

Idag blir det Sharkeez igen, denna gången med the American girls.

 

Här är btw ännu en tramsig bild. Det är från Mediadesign-klassen där vi skulle göra animerade gif-bilder. Och när Johan Hammerby ska göra en animation, då blir det trams. Håll till godo.