Mycket bra och dåligt nu

Lång helg, mycket att göra, och lite gjort. Så kan man väl sammanfatta det hela.

Tråkiga nyheter från Getinge har tyngt ner den här helgen lite grann. Alla tummar hålls för att allt ska gå vägen.

Dessutom har jag haft mitt första problem med bilen. Batteriet har dött, troligen efter att jag glömt lamporna på. Då är det väl bara att starta med startkablar tyckte jag. Det tyckte inte bilen. Nåt är fel på motorhuven, så den går inte att öppna. Får lämna in den imorrn, för bara motorhuven går upp så kan batteriet laddas upp och så är Bruce som ny igen.

Har haft mycket skolarbete den här veckan. Blev inte lika mycket pluggat som jag hade planerat, men jag fick ihop en väldigt bra artikel tror jag.

I lördags åkte jag båt. Nimas flickvän som varit här på besök (hon åkte hem idag) ville se sjölejon, så vi åkte ut med en båt och såg sjölejon, pelikaner och båtar.

 

Sjölejon!

 

Det har också blivit en del festande med nya och gamla bekantskaper.

 

Det var riktigt roligt att vakna upp idag och läsa om att Mona Sahlin avgår. Egentligen hade jag hoppats att hon skulle sitta kvar till nästa val, för då hade Alliansen vunnit med råge. Nu är hon  alla fall så storsint att hon förstår hur dåligt hon skött partiet, och en smutsig strid om vem som ska ta över inleds nu.

 

Rangers vann också i dag, med hela 8-2 mot Edmonton. Ett rejält slagsmål bröt ut med i stort sett hela båda lagen inblandade. Marian Gaborik var tillbaka efter sin långa skada och gjorde hattrick direkt. Rangers spelade också sin första match i de nya dräkterna, som har tagits fram för att fira lagets 85-årsjubileum. De är kopior av lagets gamla tröjor från förr, och jag gillar dem. Gillar inte när lag byter dräkter, men eftersom detta bara är ett sätt att uppmärksamma jubileet så är det okej.

 

Henrik Lundqvist i den nya/gamla dräkten

 

Ikväll har jag sett Flickan som lekte med elden, andra filmen i Millennium-serien av Stieg Larsson. Hyrde den på DVD och såg den med Cecily hemma hos henne. Första gången på flera år jag hyrde en film. Men det kostar bara en dollar. Det är nåt att tänka på, videobutiker i Sverige!

Filmen var jättebra tycker jag. Minst lika bra och spännande som ettan. På tisdag ska jag och Cecily gå och se den sista filmen på bio. Hon gillar också filmerna.

Hon är också skadat benet. Stackarn ramlade rejält fel på cheer-träningen i tisdags och måste kanske operera knät. Inte roligt.

 

Nu är det söndag-måndag-natt, och jag ska sova. Nu väntar en jobbig skolvecka, men sen är det Thanksgiving-veckan, och det ser jag verkligen fram emot. Kommer bli så kul, ska fira den med Cecily och hennes mamma.

 

Nu ska jag sova. God natt!

#1 - Batman ;o

Sealions is awesome (Y)