Awesome helg!

Det har varit en väldigt härlig helg verkligen, med fullt upp hela tiden. Det var min första fyra-dagars-ledighet på länge = väldigt skönt.

 

I torsdags var jag och flera i gänget på Fox & Anchor och åt och deltog i quizet. Det gick bra, och vi kom tvåa.

 

I fredags hade jag ett litet oväntat besök från USA. Geordie som jobbade på The Channels skrev på Facebook förra veckan och undrade om någon var i Halmstad. Jävligt random grej för att vara en amerikan kan tyckas. Men hon är på resa i Europa, så i fredags stannade hon till här, vi var ute och åt, och kollade på rolig stand up hemma och drack vin och satt och snackade länge.

 

Lördag var Carros dag. Hon hade kommit ner från Göteborg och vi firade hennes födelsedag med fördrinkar, fantastiskt bra middag på Gastons och så flera timmars dans på Mårtensons. Allt i fina kläder och ymnigt snöfall.

 

 


Jag och Andreas, väldigt flotta

 


Jag, i min rock och pappas hatt

I söndags gjorde vi fiskgratäng och kollade på Kontoret, den svenska versionen av The Office, med Henrik Dorsin. Det var roligt och lika jobbigt att kolla på som de brittiska och amerikanska versionerna.

 

 

Förra gången skrev jag om Super Bowl. Det gick vägen, och Giants vann efter en väldigt underlig touchdown.

Det går också sjukt bra för Rangers. De leder i Eastern Conference med sju poäng. Det verkar bli en fantastiskt bra säsong. Jag har aldrig sett dem spela så bra förut, och Henrik Lundqvist är bättre än någonsin.

Det går bra nu :)